четверг, 24 августа 2017 г.


Oriflame
Ми переконані, що ви вже зачекались на продовження знайомства з Галиною Герасимовою, що виконала свою мрію життя разом з Оріфлейм. Читайте далі, що Галина говорить про вік, красу та усмішки!

"Багато дівчат переслідує страх перед зрадницькими зморшками. Що ви могли б порадити нашим прекрасним дамам? Так, зморшки – «зрадники», але не слід їх соромитися або боятися. Адже це сліди наших усмішок і смутку, наших хвилювань і найрадісніших подій! А більшості наших жінок, якщо правильно за собою доглядати, певна річ, вік тільки до лиця.

Зараз індустрія краси пропонує безліч засобів і процедур, які покликані продовжити молодість і красу. Чи є у вас свої б'юті-ритуали? У всьому, як мені здається, потрібен індивідуальний підхід. Коли мені було 30, таких косметичних засобів, як зараз, не було, і цього дуже не вистачало. Сьогодні мій обов'язковий щоденний ритуал – крем на ніч. Що для вас краса? Кожна жінка по-своєму красива! Але я вважаю, що головне – внутрішня краса, доброта і любов до оточуючих. А ще жіночність і оптимізм! #всеодноякийвік"
Отже, Галина Герасимова про мрію:
"А мрію... щоб був мир у всьому світі, були щасливі діти, онуки, родичі, ну, і, звичайно, продовжувати ще багато-багато років надихати жінок і доводити, що вік – не вада і боятися його не варто!
Читай повну версію інтерв’ю з Галиною Герасимовою у наступному випуску Книги Краси, що буде доступний вже 27 серпня!"

Комментариев нет:

Отправить комментарий