вторник, 20 октября 2015 г.

Доставка заказов

Доставка замовлень в поштомати ПриватБанку по Україні! 
Шановні Консультанти, компанія Oriflame спільно з ПриватБанком запустили новий сервіс – доставку продукції через національну мережу поштоматів ПриватБанку, що нараховує понад 1 400 пунктів по всій Україні. 
Вже сьогодні Ви можете отримувати товари Oriflame в поштоматах в усіх обласних центрах, а незабаром послуга стане доступна і по всій Україні. Перевага поштоматів ПриватБанку в тому що Вам не потрібно підлаштовуватися під графік кур'єра. 

Ви зможете забрати свою посилку тоді, коли Вам самим зручно, а розрахуватися за замовлення можна як готівкою, так і банківською картою. Важливо, що при розрахунку карткою ПриватБанку чи готівкою відсутня комісія за прийом платежів. Коли посилку доставлено в поштомат, одержувачу відправляється SMS-повідомлення та лист на e-mail. 

Забрати посилку можна, підтвердивши свою особу через термінал самообслуговування за допомогою платіжної картки ПриватБанку або ввівши номер телефону на сенсорному екрані. Деталі посилання -http://ukraine.secure.oriflame.com/…/CS_Delivery_PrivatBank…

Комментариев нет:

Отправить комментарий